Pravda o rakovině

Veškeré známé nemoci jsou léčitelné (krom geneticky způsobených chorob vzniklých mutací, které však nejsou tak časté!). Léčit všemožné choroby lidstvo nikdy nezapomnělo. Odpověď na jakoukoli chorobu jsme měli celou tu dobu přímo na očích, v podobě našich potravin a léčivých rostlin.

Problémem je, že lidé nemají informace, jak s těmito zdroji pracovat. Neví, že pro léčbu svého těla mohou využít správnou kombinaci potravin a léčivých rostlin. Možná právě proto je možné, aby bylo mnoho z největších strašáků (např. rakovina) označováno za téměř neléčitelné. Asi právě proto je na bázi strachu možné vydělávat na těchto nemocech tak velký balík.

Rakovina je vědecky léčitelná již od roku 1969, kdy na konferenci Dr. Richard Day uvedl: “V současné době jsme schopni vyléčit jakýkoliv typ rakoviny. Veškeré další informace k této věci naleznete v Rockefellerově nadaci.” Zároveň však dodal, že není žádané opravdu vyléčit pacienty postihnuté tímto onemocněním. Pokud lidé pomalu umírají na rakovinu, anebo podobně nebezpečnou chorobu, může to zpomalit tempo civilizačního růstu [1].

Dr. Day a jemu podobní však zapomněli na jeden velmi důležitý fakt. Pravda nikdy nejde zatajit na dlouho. A čím dál více lidí se snaží tuto pravdu odhalit lidem. Dali se dohromady a vytvořili symposium dostupné online s názvem The truth about cancer.

Dr. Stanislaw Burzynski se již roku 1977 snažil prosadit zcela revoluční metodu léčby rakoviny. Tato metoda pracuje s rakovinovými buňkami na genetické úrovni. Jím objevené antineoplastony jsou schopny „vypnout“ geny, které způsobují rakovinu, a současně „aktivovat“ geny, které růst rakovinových buněk potlačují. Ačkoliv byla tato léčebná metoda roku 1977 farmaceutickým lobby zamítnuta, Dr. Burzynski stále pracuje na jejím šíření a legalizaci [2].

Dr. Antonio Jimenez upozorňuje na jasný fakt. „Rakovina v posledních letech předběhla kardiovaskulární choroby, a stala se tedy zabijákem číslo jedna. Nyní již víme, že rakovina je velmi inteligentní a odolná nemoc. Není to žádný náhodný proces, a nelze být vyléčen chemoterapií, rakovinové buňky se po ní stávají jen více agresivními.“ Také hovoří o výživě: „Slýchávám, že cukr je nebezpečný pro rakovinu, to není tak úplně pravda, lehce bych to poupravil. Rafinovaný cukr je nebezpečný pro rakovinu! Cukr přirozeně obsažený v ovoci a dalších potravinách rakovinu neživí.“ Dále dodává: „ Nejnovější výzkumy uvádí, že se rakovina dokáže adaptovat na určitý typ diety. Způsoby stravování je tedy dobrá co 3-4 měsíce měnit.“  Sám svůj život zasvětil rozvíjením netoxických metod léčby rakoviny [3].

Sayer Ji hovoří o jasných souvislostech mezi konzumací potravin a našimi geny. Vědecky je již prokázáno, že rčení „Jste to, co jíte“ je naprosto pravdivé. Ještě nedávno byl gen brán jako něco naprosto neměnného. Dnes se již ví, že gen přichází do styku se vším, co sníte, vypijete, anebo přijmete skrze pokožku. S těmito látkami přichází do styku z jeho povrchu! Obor zabývající se těmito fakty je znám jako epigenetika [4].

Kdo jsou tito lidé?

Pokud se podíváme na příběhy lidí, kteří opravdu zasvětili celý svůj život tomu, aby pravda vylezla na povrch, zjistíme, že všichni buď trpěli vážnou chorobou, anebo někdo z jejich rodiny na tuto chorobu zemřel. Opravdu potřebujeme zažít takovou zkušenost, abychom byly ochotni jít za pravdou?

Kam směřujeme, pokud se každým rozšiřují autoimunní choroby, které dostávají nové a nové názvy dle jejich objevitele? Od mala jsou naše děti vystaveny toxickému prostředí, vystaveny toxickým vakcínám a upravovaným potravinám. Uděláme to tedy alespoň pro ně?

Informace vám poskytnou nadhled nad strach a ignoranci. Informace vás osvobodí. Změna musí nastat zevnitř. Rozhodněte se co nejdříve, my už se rozhodli, chceme vrátit zdraví do rukou lidí.

O co se snažíme my?

Dnešní společnost „výživářů“ se zaměřuje na nutriční hodnotu jídla, všichni se tedy můžeme dozvědět, kolik má jablko sacharidů, kolik má vitamínů a minerálů. Ale je to všechno? Co ten obrovský pytel látek obsažených v jablku, kterým se nevěnuje tak moc pozornosti? Co různé ovocné kyseliny, antioxidanty, barviva? Co kdyby právě tyto látky byly zodpovědné za to, jak bude daná potravina v těle působit? Na co bude dobrá a na co naopak nebezpečná?

Vědecké skupiny se do průzkumu těchto substancí již nějakou dobu pouští, ale stále není identifikováno všechno. Řešením však může být téměř 5000 let starý systém tradiční čínské medicíny, která potraviny charakterizuje dle dlouhodobého odpozorování jejich účinku. Tradiční čínská medicína popisuje, které potraviny a byliny se dají při onemocnění použít pro kompletní uzdravení těla. Její důležitost začíná stále více chápat i vědecká společnost. V roce 2015 byla udělena Nobelova cena za medicínu právě za „objev“ léku proti malárii, který vycházel z lékopisů čínské medicíny.


Pro více informací

[1] https://drrichardday.wordpress.com/2014/10/22/suppressing-cancer-cures-as-a-means-of-population-control/

V češtině: https://www.celostnimedicina.cz/sokujici-pravda-o-rakovine.htm

[2] http://www.uspesna-lecba.cz/news/antineoplastony-absolutni-soucasna-spicka-v-lecbe-rakoviny/

[3] http://www.hope4cancer.com/treatments-a-therapies/alternative-treatment-of-cancer.html

[4] http://www.osel.cz/1516-epigenetika-je-o-tom-co-jime-jak-zijeme-a-jak-se-mame-radi.html

About the author: Dalibor Chytil

Dalibor byl svědkem, jak se nesprávná diagnóza zdravotního stavu stala osudným členům jeho rodiny. Od té doby začal hledat alternativní přístup k zdraví člověka jako celku. Odpovědi na jeho otázky mu dala až tradiční čínská medicína, která se dívá na organismus celostně a řeší zdravotní komplikace pomocí bylin a potravin. Od mládí byl léčen bylinářem Evženem Brhelem a díky němu nikdy nemusel brát antibiotika. Sám říká, že je živoucím důkazem toho, jak byliny fungují, byl díky nim vyléčen z těžkého zápalu plic. Své poznatky si nechce nechat pro sebe, s kolegou Patrikem Hamšíkem proto založili projekt, ve kterém se snaží vyrábět bylinnou kosmetiku, která bude zároveň doopravdy léčivá. Sám působí jako terapeut.